Cookie- og privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af dine personoplysninger

Geekshop er ejet af Niklas Olesen, som samtidig agerer som firmaet dataansvarlige og er den eneste med adgang til personoplysninger som anvendes hos Geekshop.

Behandling af dine personoplysninger

I forbindelse med dit køb hos Geekshop skal du indtaste en række personoplysninger, som vi anvender i vores proces til at ekspedere ordrer. Det er følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Mobilnummer
  • Betalingsoplysninger (sikkert krypteret)

Ved ordrer i vores webshop på www.geekshop.dk, skal du acceptere at vi må behandle dine personoplysninger i forbindelse med ekspedition af din ordre, og at vi må kontakte dig med info og spørgsmål til din aktuelle ordre.

Dine personoplysninger gemmer vi i webshoppen på www.geekshop.dk (hosted af Shoporama ApS) samt i vores økonomisystem (hosted af Billy ApS).

  • Efter lovgivning skal vi gemme regnskabsmaterialet i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som ordren er blevet ekspederet og faktureret. Jf. bekendtgørelsen af bogføringsloven, kapitel 5, §10.
  • Vi bruger ligeledes dine personoplysninger i interne statistikker i forhold til indkøb og salg. Alle dette anvendes anonymiseret.
  • For at kunne levere din ordre, benytter vi os af dit navn, din adresse, dit mobilnummer og din e-mailadresse, dette bliver udleveret til vores fragt firma, som pt. er GLS.

Alle personoplysninger kan slettes ved at du henvender dig skriftligt på kontakt@geekshop.dk

Samtykke til Nyhedsbreve

Har du givet os din samtykke til at vi må sende dig e-mails med nyheder, tilbud og artikler om vores produkter. Så anvender vi os kun af din e-mailadresse.

Geekshop's nyhedsbreve udsendes via et system kaldet MailChimp, du kan slettes derfra, ved at afmelde i en nyhedsmail, eller henvende dig skriftligt på kontakt@geekshop.dk

Cookies

På geekshop.dk anvender vi cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer, det hele er med formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre dit besøg så nemt og optimalt som muligt.
Du accepterer ved at klikke videre på siden og du kan til enhver tid slette cookies via computerens internetbrowser.

Persondatasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til bekendtgørelsen af bogføringsloven, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at vi må sende dig e-mail med nyheder, tilbud og artikler, så vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og satabeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, som de er indsamlet til og beskrevet ovenfor, og di vil blive slettet på din anmodning, eller når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Sikkerhedsforanstaltninger

Niklas Olesen er firmaet dataansvarlige og eneste med adgang til de personoplysninger, som anvendes i Geekshop – foruden de databehandlere som der er indgået aftale med (Se nedenfor).

Geekshop opbevarer ikke personoplysninger offline i nogen form for medier. Det kan være nødvendigt at bruge data fra ordrer i statistikker mv., og i sådanne tilfælde vil persondata anonymiseres inden brug, og dobbelt slettes efterfølgende.

Geekshop computere er sikret med personligt log-in og opdaterede anti-virus software, ligesom de anvendte programmer alle er sikret med personligt log-in.

Alle de personoplysninger som Geekshop anvender, bliver arkiveret og behandlet af følgende:

  • Betalingsoplysninger – Quickpay, Clearhaus, ViaBill og MobilePay
  • Håndtering af dine køb – Shoporama og Billy
  • Håndtering af nyhedsbreve – Mailchimp
  • Statistik – Google Analytics

Geekshop har indgået databehandleraftaler med de ovennævnte databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Datanedbrud

Da Geekshop ikke arkiverer personoplysninger på nogle af firmaet egne medier og drev, er der indgået aftale med firmaets databehandlere, om at databrud skal anmeldes til både datatilsynet og Geekshop, indenfor 72 timer efter brud på persondatasikkerheden.

I forbindelse med anmeldelsen skal databehandleren vurdere hvilke risici datanedbruddet indebærer og hvilken konsekvens nedbruddet kan have for de registrerede.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved at rette henvendelse til:

Geekshop
CVR-nr. 36160950
Vestergårdsvej 15
6731 Tjæreborg
E-mail: kontakt@geekshop.dk

Dataansvarlig: Niklas Olesen
E-mail: kontakt@geekshop.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så har vi de rigtige oplysninger, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).
Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Geekshop's behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

Altid gode priser

Levering 1-3 dage